​Vi søger lige nu tømrer/snedkere til faste stillinger

Hos Erik Linneberg A/S er der godt gang i hjulene og vi står aktuelt og mangler tømrer eller bygningssnedkere som brænder for at levere det gode håndværk. Der er tale om faste stillinger.

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og vil tage ansvar for dine opgaver og sikrer de bliver udført til aftalte tid og med høj kvalitet.
Vi har brug for medarbejdere til spjæld- og serviceopgaver, til- og ombygninger mv.

Du får hos os et afvekslende arbejde med spændende og udfordrende opgaver, og bliver en del af et team med gode kollegaer hvor vi har fokus på et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en arbejdsplads hvor vi står sammen og hjælper hinanden, og i spidsbelastningsperioder er klar til at yde det ekstra der skal til, for at vi når i mål med opgaverne.

Er du interesseret så skynd dig at tage kontakt til Morten Nielsen på tlf. 28 11 14 81 eller udfyld kontaktformularen på denne side. Vi holder løbende samtaler med interesserede til stillingerne.

Erik Linneberg A/S er en tømrer- og snedkervirksomhed med over 40 års erfaring, der løser opgaver for både private, offentlige institutioner, forsikringsselskaber mv. Vi tilbyder bl.a. tilbygning, tagrenovering, montering af døre og vinduer og trætrapper.

På vores værksted har vi stor erfaring med at lave individuelle snedkeropgaver tilpasset kundernes behov.

​Vores faglige stolthed og kvalitetsbevidsthed er garanti for at vi leverer et godt resultat. Vi bygger professionelt og har fokus på solid planlægning og en god og tæt dialog med vores kunder igennem hele byggeforløbet.​

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Erik Linneberg A/S har vi over 40 års erfaring med en bred vifte af opgaver for både private og offentlige kunder.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til el@eriklinneberg.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET ERIK LINNEBERG A/S

CVR​: 86894513

Svenborgvej 20, 9220 Aalborg Øst​

Klik her for rutevejledning