Trætrappe eller renovering af trappen

Skal I have en ny trappe eller have renoveret den gamle? Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S laver vi trætrapper for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan tilbyde renovering af din gamle trappe, eller vi kan bygge en ny trætrappe. Vi tilbyder også tilbygning, tagrenovering, montering af døre og vinduer

Håndlavet trætrappe fra eget værksted

​Vi har stor erfaring med at lave trapper, der passer til vores kunders behov. Om det er trapper af træ eller andet materiale, kan du altid regne med os. Vi sørger for opmålingen af den ønskede trappe. Alle trapper bliver håndlavet på vores værksted, hvorpå den endelige konstruktion sker ude hos kunden. 

​Vi kan også renovere ældre trapper. Måske har I en indendørs trappe, som blot skal have nye slidflader. Vi kan tilbyde en hel eller delvis udskiftning. 

Vi giver gerne råd og vejledning om, hvad der er af muligheder, og hvad der vil være en god løsning. Måske ønsker I at inddrage loftrummet som beboelse. Ofte kræver det en ny trappe, og her er en trappe næsten den eneste mulighed, hvis I ikke vil have en ståltrappe.

Kontakt os for at få et tilbud på en trappe

​​Du er meget velkommen til at få mere at vide, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon: 98 15 80 52​ for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail: el@eriklinneberg.dk.

Firmainfo

Tømrer- og Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S

v/Morten Nielsen

CVR: ​86894513

​Kontakt os

Tlf. 98 15 80 52

E-mail: el@eriklinneberg.dk

Adresse​

Svendborgvej 20

9220 Aalborg Øst