Ny trætrappe eller renovering af den gamle

Skal I have en ny trætrappe eller have renoveret den gamle? Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S arbejder vi med trætrapper for private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland.

Vi kan tilbyde renovering af din gamle trappe, eller vi kan bygge en ny indendørs trætrappe. Vi tilbyder også tilbygning, tagrenovering, montering af døre og vinduer til en fordelagtig pris.

Håndlavet trætrappe fra eget værksted

Vi har stor erfaring med at bygge trapper, der passer til vores kunders behov. Om det er trapper af træ eller andet materiale, kan du altid regne med os. Vi sørger for opmålingen af den ønskede trappe. Alle trapper bliver håndlavet på vores værksted, hvorpå den endelige konstruktion sker ude hos kunden.

Vi kan også renovere ældre trapper. Måske har I en indendørs trætrappe, som blot skal have nye slidflader. Vi kan tilbyde en hel eller delvis udskiftning.

Vi giver gerne råd og vejledning om, hvad der er af muligheder, og hvad der vil være en god løsning. Måske ønsker I at inddrage loftrummet som beboelse. Ofte kræver det en ny trappe, og her er en trætrappe næsten den eneste mulighed, hvis I ikke vil have en ståltrappe.

Kontakt os for at få et tilbud på en trappe

I er meget velkomne til kontakte os for yderligere information og et uforpligtende tilbud, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov.


Ring på telefon 98 15 80 52 for at aftale nærmere eller skriv til vores e-mail el@eriklinneberg.dk.

Firmainfo

Tømrer- og Snedkerfirmaet Erik Linneberg A/S

v/Morten Nielsen

CVR: ​86894513

​Kontakt os

Tlf. 98 15 80 52

E-mail: el@eriklinneberg.dk

Adresse​

Svendborgvej 20

9220 Aalborg Øst